Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 38 km

Suïcidale man uit zee gered bij Vlissingen

Toegevoegd: 20-07-2018, 13.26 uur
Suïcidale man uit zee gered bij Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij het strand van Vlissingen is donderdagavond een man uit zee gered die een einde aan zijn leven wilde maken. Dat schrijft de politie op Facebook.


“Gisteravond kregen we een melding van een persoon die het leven niet meer zag zitten. Hij zou zich in de omgeving van de Boulevard bevinden. De collega’s troffen hem aan op het strand. Toen de man de collega’s zag rende hij de zee in maar gelukkig hij veilig uit zee worden gehaald”, zo vertelt de politie.

Om te voorkomen dat de man zichzelf toch nog iets zou aandoen of zichzelf zou verwonden werd hij uit voorzorg geboeid. De man is naar het politiebureau gebracht en daar is hij direct ontdaan van de boeien. Inmiddels is een zorgtraject ingezet.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (21-7-2018 om 13:14)
@Kees, wat een zielige reactie... Deze man moet gewoon onder begeleiding geholpen worden :)
Jokko van der Sneuk (21-7-2018 om 12:41)
dat boeien was heel goed Kaat ook ivm het zichzelf aandoen in een paniek situatie.. en voor de veiligheid van de agenten... even nadenken voordat je hierop verkeerd zou gaan reageren. nu heeft emergis uiteraard wel tijd voor deze man ivm overbelasting van deze organisatie
Kaat (21-7-2018 om 08:09)
Gea: Zelfdoding is een moeilijk onderwerp dat snap ik. Ben er in mn leven ook mee geconfronteerd. Ik ben het wel met kees eens Omdat mensen geen mogelijkheden zien En misschien niet voor een levenseindekliniek in aanmerking komen zij vaak andere uitwegen zoeken. Die pijnlijker zijn en of andere mensen er mee traumatiseren.
Kaat (21-7-2018 om 08:05)
Ja iemand boeien die in psychische nood verkeerd Dat is hulpverlenen Tjonge jonge
Popeye (20-7-2018 om 18:46)
Jazeker tIswat, zeker, in door jou genoemde kliniek staan uitermate energieke vrijwilligers te popelen je aanmelding, toegezonden bij interesse, te ontvangen en deze kundig te verwerken, geen klets! Niet iets om onze spoorwegen mee op te zadelen dus..
mar (20-7-2018 om 18:24)
hulde voor de politie en hulp en hopelijk gaat het met veel moed beter want dit is erg genoeg..en laat smerige taal e.d achterwege want niemand weet wat iemand meegemaakt heeft of redenen om voor de dood te kiezen en dat is precies hetzelfde als bij een zwerver want je weet nooit het verhaal achter iemand zijn keuze om zulke dingen te doen...dus mensen die zo gemeen reageren!!hopelijk komt het bij jou of je familie niet voor
Cookie-instellingen beheren