Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten later vandaag en morgen veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Brandweer bevrijdt slachtoffer na autocross Eindewege

Toegevoegd: 23-09-2006, 18.32 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

EINDEWEGE - De brandweer heeft zaterdagmiddag het dak van een auto geknipt nadat tijdens een autocross in Eindewege een crash was gebeurd.

Het ongeluk gebeurde rond half vijf tijdens een cross op een stoppelveld aan de Weeldijk. Direct schoten EHBO'ers te hulp, maar inzet van professionele hulpverleners bleek vereist.

De brandweer rukte vanuit Wolphaartsdijk uit met een tankautospuit en vanuit Goes rukte een hulpverleningsvoertuig uit. Ook gingen twee ambulances en de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 ter plaatse.

De brandweer heeft het dak van de auto geknipt waarna het slachtoffer per ambulance afgevoerd kon worden naar een ziekenhuis. Over de toestand en de verwondingen van de inzittende is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750