Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Paard in sloot Visodeweg Ritthem

Toegevoegd: 20-07-2018, 17.27 uur - Update: 21-07-2018, 01.25 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij de Visodeweg in Ritthem heeft de brandweer vrijdag aan het einde van de middag een paard uit een sloot gehaald.


Het dier werd rond 15.35 uur opgemerkt. De brandweer kwam ter plekke met een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig. Met behulp van een verreiker werd het paard na ongeveer een uur op de kant getild.

Het paard bleek een ernstige beenbreuk opgelopen te hebben en daarom is een vee-arts ingeschakeld. Deze constateerde dat er niets meer voor het dier gedaan kon worden. Daarom heeft men het paard laten inslapen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (23-7-2018 om 06:15)
o wat erg arm dier ,ons paard heeft ook ooit zijn been gebroken maar werd niet ingeslapen ik vind dit in en in triest arm lief paard gebeurd wel vaak he dat dieren in de sloot belanden misschien beter afzetten dat het niet meer kan gebeuren