Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Auto schiet door op autotransporter

Toegevoegd: 20-07-2018, 17.38 uur
Foto 7 van 16

Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Melissa Baijens (23-7-2018 om 21:43)
Als er eentje een beroepschauffeur is dan is het wel deze man. Dat de auto juist vast is gezet is een ding wat zeker is, dat de kwaliteit van de spanbandjes wat te wensen over laat, heeft hij ook geen controle over. Is er nou niemand zo menselijk om zich te bekommeren over de chauffeur zelf? Kansloze reacties van mensen die het beter denken te weten. Soms moet je roeien met de riemen die je hebt... en ik ben blij dat het 'deze chauffeur' ofterwijl mijn opa.. zijn leven godzijdank niet heeft gekost.
W. Kruit (21-7-2018 om 15:01)
Bumper, inderdaad. Het is wel geen afvallende lading, maar je lading niet goed vastzetten is ook strafbaar. Zelfs als die lading uit een paar liter -schoon- water bestaat...
Jokko van der Sneuk (21-7-2018 om 13:05)
zo te zien, stond deze mini er los op... handrem er op , in de versnelling en tegen de beugels.. moet je remmen krijg je een mini in je rug, zal de baas niet blij mee zijn...
michiel (21-7-2018 om 12:59)
Die rechter schade aan de Sprinter roest wel erg snel , of is het al eens eerder gebeurd . ??
P (21-7-2018 om 11:15)
99% van jullie “mensen” kunnen of weigeren de rotondes te nemen zoals het hoort, of verdommen het om richting aan te geven. Tegenwoordig is het meer gis werk wat de één gaat doen dan duidelijkheid. Misschien een tip voor verkeer en veiligheid om op tv weer bepaalde spotjes te laten zien met verkeersituaties waar mensen van kunnen leren, ipv onzinnige spotjes voorbij te zien komen, en vooral op staatstelevisie. Beginnen met rotondes en uit en in voegers. Salute!
Prius rijder (21-7-2018 om 08:38)
Die auto moet je niet hebben tweedehands, en als hij van eigenaar is, door een onafhankelijk schadebedrijf laten maken en niet door de eigenaar van de trailer.
Cookie-instellingen beheren