Brand bij Eastman in Middelburg

Toegevoegd: 20-07-2018, 22.52 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het terrein van Eastman Chemical in Middelburg is vrijdagavond brand uitgebroken. Deze is inmiddels geblust.

De brand op het terrein aan de Herculesweg op industrieterrein Arnestein werd rond 21.30 uur ontdekt. Volgens een getuige kwamen er donkere rookpluimen vanaf het terrein en was vervolgens het interne alarmsysteem te horen.

Kort hierop werd de brandweer gealarmeerd via het automatische brandmeldsysteem. Vanaf de post Torenweg kwam een tankautospuit met spoed ter plekke. Even later werd ook de Vlissingse hoogwerker met spoed opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer was personeel al aan het blussen.

Begin februari woedde ook brand op het terrein. Toen kwam er veel rook vrij en werd opgeschaald naar middelbrand. Dat was nu niet nodig.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (21-7-2018 om 11:37)
Alles lekker veilig, zie alleen géén beveiligers/brandwachten van Eastman. Gelukkig alles met een sisser afgelopen. Hulde aan de brandweer!!!!! ;