Automobilist ramt gevel woning IJzendijke

Toegevoegd: 21-07-2018, 01.23 uur

Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - In IJzendijke is vrijdagavond laat een personenauto van de weg geraakt en vervolgens tegen de gevel van een woning gebotst.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 23.00 uur op de Oranjedijk. De auto raakte bij de kruising met de Bosdijk eerst een heg en schoot vervolgens door tegen de lager gelegen woning. De gevel raakte beschadigd en ook de auto liep flink wat schade op.

De brandweer kwam ter plekke met een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig. Men heeft de situatie gecontroleerd en vervolgens de auto van de gevel weggetrokken. Hierna heeft bergingsbedrijf Vermaat de wagen met een kraan getakeld en afgevoerd.

De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. De automobilist lijkt niet geremd te hebben. Hij was mogelijk onder invloed. Op het politiebureau is hier daarom een nader onderzoek naar ingesteld. De uitslag is nog niet bekend.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750