Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 159 km

60 Kilometer per uur te hard in Nieuw-Namen

Toegevoegd: 21-07-2018, 09.03 uur
60 Kilometer per uur te hard in Nieuw-Namen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - In Nieuw-Namen heeft de politie donderdag het rijbewijs ingenomen van een automobilist die maar liefst 60 kilometer per uur te hard reed.


De politie controleerde op de Woestijnestraat. Hier geldt een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur. Er werden diverse verkeersovertredingen geconstateerd maar in het kader van CAO-acties bij de politie werden alleen forse overschrijdingen beboet. Anderen kregen een waarschuwing.

Een beginnend bestuurder werd betrapt toen deze 115 kilometer per uur reed. De persoon die zijn rijbewijs moest inleveren reed 140 kilometer per uur. De controle vond plaats naar aanleiding van klachten van buurtbewoners.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren