Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobilist die huis ramde had gedronken

Toegevoegd: 21-07-2018, 12.13 uur
De politie heeft het rijbewijs van de man ingenomen.
De politie heeft het rijbewijs van de man ingenomen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - De automobilist die vrijdagavond laat in IJzendijke een woning ramde had te veel alcohol gedronken. Dat bevestigt de politie.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 23.00 uur op de Oranjedijk. De auto raakte bij de kruising met de Bosdijk eerst een heg en schoot vervolgens door tegen de lager gelegen woning. De gevel raakte beschadigd en ook de auto liep flink wat schade op.

De bewoonster stond tijdens het ongeluk juist in de gang. Ze raakte niet gewond, maar schrok enorm. Ook de bestuurder van de auto bleef ongedeerd. De brandweer kwam ter plekke met een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig. Men heeft de situatie gecontroleerd en vervolgens de auto van de gevel weggetrokken. Hierna heeft bergingsbedrijf Vermaat de wagen met een kraan getakeld en afgevoerd.

Waarom de man, een 36-jarige inwoner van de gemeente Sluis, precies van de weg raakte is niet duidelijk. Hij lijkt niet geremd te hebben. Wel is vannacht vastgesteld dat de man te veel alcohol op had. Op het politiebureau moest hij een ademanalyse doen. Hieruit bleek dat hij te veel had dronken. Hij blies namelijk 690 Ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anti-AntiGSM (23-7-2018 om 08:20)
Michelle, ondanks dat de persoon te veel gedronken heeft wil dit nog niet persee de oorzaak zijn lijkt mij. Het kan zijn dat de persoon onwel is geworden of inslaap is gevallen, wat NIET persee door de alcohol zou moeten komen. Het staat er natuurlijk los van dat het helemaal niet slim is om met drank op te rijden!
Michelle (21-7-2018 om 13:54)
Waarom lijkt mij wel duidelijk!! Door de hoeveelheid alcohol natuurlijk!!