Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui, morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Flinke schade bij botsing N57 Sint Laurens

Toegevoegd: 21-07-2018, 12.18 uur - Update: 21-07-2018, 14.08 uur
Door: Roland de Jong

SINT LAURENS - Bij een botsing tussen drie auto’s op de Havenpoortweg (N57) bij Sint Laurens is vanochtend flink wat schade ontstaan.


Rond 11.00 uur stonden ern Mini Cooper en een Volkswagen Passat te wachten in de file. Een Peugeot die hier achter reed kon niet op tijd stoppen en reed hard tegen de achterzijde van de Mini. De laatste twee voertuigen liepen behoorlijk wat schade op en moesten alletwee worden getakeld door Kuzee.

De ambulancedienst heeft de verschillende betrokkenen onderzocht maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. In de Mini zaten ook twee kinderen. Deze bleven eveneens ongedeerd. Hetzelfde geldt voor een kip die in één van de auto’s werd vervoerd.

De N57 was af en toe korte tijd volledig gestremd. Richting Serooskerke (W) ondervond het verkeer het meeste last van het ongeluk. Vanaf Middelburg stond het verkeer helemaal vast. Rond 12.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KeeK (21-7-2018 om 13:30)
Net als in Australie, de achteroprijder vette boete geven die hebben dus geen afstand gehouden anders kon je op tijd stoppen.. Bumperkleven is het ergste wat er is bijna op de weg, mensen zitten vol stress en boosheid geloof ik... Als je 82 rijd is men nog boos je te langzaam rijd op een 80 weg !!! Urenlange file's Frankrijk Duistaln Belgie en men word allemaal gestressed van vakantie blijkbaar... Vakantie is juist bedoelt om te ontstressen !