Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
98 files van totaal 367 km

Gestolen telefoon terug dankzij traceer-app

Toegevoegd: 21-07-2018, 13.19 uur
Gestolen telefoon terug dankzij traceer-app
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Vrijdagavond heeft de politie op de Parallelweg in Bruinisse een vrouw aangehouden die in het bezit was van een gestolen smartphone. Dat gebeurde dankzij een traceer-app.


De politie ontving een melding dat rond 22.40 uur op de Korte Ring de iPhone van een 18-jarige vrouw uit Zierikzee was gestolen. Ze deed aangifte en meldde dat ze met behulp van een andere telefoon met de app 'Zoek mijn iPhone' had ontdekt dat haar telefoon nog in Bruinisse was.

Via de handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland werd de politie gewaarschuwd. Agenten namen de telefoon met de app mee en volgden de smartphone van het slachtoffer. Op de Parallelweg troffen ze een vrouw aan die de ontvreemde telefoon bij zich had.

Deze vrouw, een 38-jarige inwoonster van Kaatsheuvel, werd aangehouden. Ze is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze is zaterdagmorgen verhoord en tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (22-7-2018 om 18:07)
Goed werk! Diefstal loont NIET!
tom (21-7-2018 om 20:48)
mijn iphone getolen in goes snel via find my iphone gevonden politie goes doet niks dan zelf maar in aktie doe voortaan geen aangifte meer ben zelf sneller
Bumper (21-7-2018 om 20:22)
voor de opsporing niets dan lof, top gewerkt door deze agenten. maar een minpuntje voor wat daarna gebeurde, namelijk het na verhoor los laten van dit stuk ASO, laat ze vastzitten tot maandag op eigen kosten. Dat is meteen een goede les. Bumper:
Michel (21-7-2018 om 15:30)
Opvallend dat de politie hier tijd voor maakte. Top
Cookie-instellingen beheren