Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Langeweg Axel dicht vanwege ongeluk

Toegevoegd: 21-07-2018, 16.36 uur - Update: 21-07-2018, 23.03 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De Langeweg (N258) bij Axel is zaterdag lange tijd deels afgesloten geweest. Dat was nodig vanwege opruimwerkzaamheden na een ongeval.


Rond 14.35 uur reed een 34-jarige man uit Sint-Jansteen in een personenauto over de Langeweg. Achter zijn auto hing een aanhangwagen waarop ruiten werden vervoerd. Door onbekende oorzaak klapte op een gegeven moment één van die ruiten. Hierdoor kwam er veel glas op het wegdek terecht.

De man stopte en probeerde het overige verkeer te laten afremmen. Tegelijkertijd naderden vanuit Axel twee motorrijders. De voorste, een 56-jarige Terneuzenaar, remde af maar de 49-jarige motorrijder die achter hem reed had dit te laat in de gaten. Deze uit de gemeente Terneuzen afkomstige man botste tegen zijn voorganger.

De beide motorrijders kwamen ten val. Naast de ambulancedienst werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze is niet meer ter plekke gekomen. De Terneuzenaar kon ter plekke worden behandeld, de andere motorrijder is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Er zijn twee bergingsvoertuigen ter plekke gekomen om de motoren af te voeren. Incident Management van Strukton kwam ter plaatse om het glas van het wegdek te halen. Totdat die klus er op zat was de weg volledig dicht tussen bedrijventerrein Drieschouwen en Absdale. Verkeer kon omrijden via de parallelwegen. Verkeersregelaars namen de afzetting over van de politie. Rond 17.15 uur was de weg nog altijd dicht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750