Wandelaars ingesloten op zandplaat Renesse

Toegevoegd: 22-07-2018, 09.31 uur

Strandwachten van de post Jan van Renesseweg gingen met hun boot naar de zandplaat.
Strandwachten van de post Jan van Renesseweg gingen met hun boot naar de zandplaat.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RENESSE - De reddingsbrigade en de politie zijn zaterdagavond in actie gekomen nadat bij Renesse wandelaars waren ingesloten op een zandplaat.

Aan het begin van de avond werden politieagenten tijdens een surveillance op het Noordzeestrand aangesproken door oplettende wandelaars. Zij hadden gezien dat andere wandelaars op een zandplaat liepen waarvan de aansluiting naar het strand al onder water was gelopen.

De politiemensen reden vervolgens naar de reddingspost Jan van Renesseweg en hebben daar de strandwacht geholpen met het te water laten van hun boot. De reddingsbrigade ging vervolgens naar de zandplaat. De wandelaars bleken al een nat pak te hebben gehaald. Ze zijn onder begeleiding zwemmend naar het strand gegaan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750