Straten blank door waterleidingbreuk Philippine

Toegevoegd: 22-07-2018, 09.43 uur

Het energiebedrijf heeft de waterleiding gerepareerd.
Het energiebedrijf heeft de waterleiding gerepareerd.
1
© Foto: Brandweer Sluiskil
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - Een gesprongen waterleiding heeft zaterdagavond laat in Philippine voor ondergelopen straten gezorgd. De brandweer schoot te hulp.

De waterleidingbreuk werd rond 23.30 uur opgemerkt vanaf het Philipsplein. Brandweerwagens van de posten Mauritsfort (Hoek) en Sluiskil werden vervolgens opgeroepen om te voorkomen dat het vrijkomende water naar gebouwen toe zou lopen.

Door een gevulde brandweerslang als barricade op te werpen kon het meeste water richting het riool worden geleid. Ook werden putdeksels geopend om zo het water sneller weg te laten lopen. Het energiebedrijf is ter plekke gekomen om de leiding af te sluiten. Nadat dit was gebeurd heeft de brandweer het wegdek schoongespoeld.

Rond 01.30 uur was de brandweer weer op de post.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (22-7-2018 om 21:08)
Toch nog wat water, al was het geen regen... wellicht hebben er nog wat planten wat aan gehad... of gras...