Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man drinkt te veel en botst tegen lantaarnpaal

Toegevoegd: 22-07-2018, 15.36 uur
Man drinkt te veel en botst tegen lantaarnpaal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft de politie vannacht het rijbewijs van een 22-jarige man uit die plaats ingenomen. Hij had onder invloed een ongeluk veroorzaakt.


De Terneuzenaar was rond 00.30 uur op de Katspolderlaan tegen een lantaarnpaal gereden. De man raakte niet gewond, zijn auto raakte zwaar beschadigd. Omdat het vermoeden bestond dat de man te veel alcohol had gedronken werd op het bureau een blaastest gedaan.

Bij de ademanalyse blies de automobilist 850 Ug/l. Zijn rijbewijs is daarom ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (23-7-2018 om 13:36)
@wim, lezen blijft voor veel mensen moeilijk. Dit is gebeurd in de nacht van Zaterdag op Zondag. Het bericht van HVZeeland is geplaatst op 22-7-2018.
Marco (23-7-2018 om 09:49)
Helemaal eens met Kees. Sneu figuur. Niet drinken als je moet rijden of niet rijden als je gedronken hebt. Zo lastig is het allemaal niet. Als je op je 22e zulke dingen al zo makkelijk naast je neerlegt dan mag je best even een paar jaar zonder je rijbewijs doen tot je je verstand weer kan gebruiken (indien aanwezig).
Rick (23-7-2018 om 09:23)
Kees, bedankt voor het deskundig juridisch advies; er is over nagedacht. (Maar je hebt wel gelijk hoor...)
wim (23-7-2018 om 06:49)
22 jaar oud en dan om in de nacht van zondag op maandag nacht met te veel drank tegen een lantaarnpaal gereden toch weer een ongeluk met te veel drank hier door zou het goed zijn om het rijbewijs in te nemen, tevens is het voor mij onbegrijpelijk om op dat tijd stip zo iets te overkomen, zouden dan deze personen die zo iets bewust doen niet moeten werken want zo nuchter zal je niet zijn om zo aan werk te gaan.
Kees (22-7-2018 om 18:20)
Toch geen schade aan de lantarenpaal want dat zou zonde zijn. Verder alle schade en de kosten van de hulpverlening op hem verhalen en zeker 5 jaar het rijbewijs in nemen
Cookie-instellingen beheren