Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 217 km

Politie vordert drie rijbewijzen in

Toegevoegd: 23-07-2018, 10.31 uur
Een officier van justitie bepaalt wat er met de rijbewijzen gaat gebeuren.
Een officier van justitie bepaalt wat er met de rijbewijzen gaat gebeuren.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht in Zeeuws-Vlaanderen de rijbewijzen van drie weggebruikers ingenomen. Twee van hen reden fors te hard.


Eén van de drie bleek ruim drie keer te veel alcohol gedronken te hebben. Hij blies namelijk 760 U/gl waar 220 Ug/l de limiet is. De andere twee personen werden betrapt toen ze fors te hard reden. Eén van de twee reed met een gecorrigeerde snelheid van 129 kilometer per uur over de Tractaatweg (N62). Vanwege de werkzaamheden aldaar mag hier momenteel maximaal 70 kilometer per uur worden gereden.

De andere hardrijder werd betrapt op de Meester F. J. Haarmanweg in Terneuzen. Hij scheurde met 127 kilometer per uur over een wegvlak waar maximaal 50 kilometer per uur mag worden gereden. Voor alledrie de personen geldt dat zij binnen tien dagen van de officier van justitie te horen zullen krijgen wanneer zij hun rijbewijs terugkrijgen. De drie zullen ook nog een nader te bepalen boete ontvangen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (23-7-2018 om 12:07)
Als de officier goed bij zinnen is dan dan zou hij ze door de versnpperer gooien ,dan zijn er weer 3 minder gekken op de pad,geen sorry of exscuus want als ze ereen dood rijden dan hebben zei ook geen excuus.
Michelle (23-7-2018 om 11:47)
Alle drie niet meer teruggeven en over 5 jaar opnieuw examen doen!!
zeeuw (23-7-2018 om 11:31)
EERTSTE TIEN JAAR , GEEN RIJBEWIJS MEER
Cookie-instellingen beheren