Geen treinen vanwege aanrijding bij Rilland

Toegevoegd: 23-07-2018, 16.07 uur - Update: 23-07-2018, 17.17 uur

Door: Roland de Jong

RILLAND - Tussen de stations Bergen op Zoom en Kruiningen-Yerseke rijden momenteel geen treinen vanwege een aanrijding met een persoon.

De aanrijding vond rond 15.45 uur plaats ter hoogte van Rilland. Er werden twee ambulances, een traumahelikopter en twee brandweerwagens opgeroepen maar de hulpverleners komden niets meer voor het slachtoffer doen. De persoon overleed ter plekke. De traumahelikopter draaide boven het incident weer om richting Rotterdam.

Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. De recherche is ter plekke om onderzoek te doen. Dit is gebruikelijk bij fatale aanrijdingen op het spoor. Inmiddels zijn ook incidentbestrijders van ProRail ter plaatse. Het is volgens de Nederlandse Spoorwegen (NS) de verwachting dat de strekking tot 18.30 uur  zal duren. Er rijden stopbussen tussen Bergen op Zoom, Rilland-Bath, Krabbendijke en Kruiningen-Yerseke.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bruggeman (24-7-2018 om 12:30)
Misschien op dit stuk is een mooie hoge schutting plaatsen met pikkeltjes bovenop gebeurd zo vaak hier...
een moeder (23-7-2018 om 20:46)
heftig en verdrietig om dit te lezen .Veel kracht en sterkte voor nabestaanden en ook voor de Hulpverleneners..en zeker niet vergeten treinmachinist veel sterkte.
Mar (23-7-2018 om 18:15)
Reis wekelijks twee maal over deze route. Is steeds mijn angst. Gebeurt op dit traject zo vaak. Sterkte voor de nabestaanden en de hulpverleners.