Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Honden gered uit hete aanhangwagen Renesse

Toegevoegd: 23-07-2018, 21.12 uur
Foto 4 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (28-7-2018 om 00:22)
Wat mij betreft mag het vervoeren van dieren in karretjes verboden worden. En moet er wanneer een dier in een auto/bus wordt vervoerd ook stilstaand minstens 1 ! persoon aanwezig zijn. Het moet in deze tijd van de snelle computers toch wel mogelijk zijn om de wet binnen een paar weken aan te passen. Maar eigenlijk had het al jaren geleden gebeurd moeten zijn. En de 'eigenaren' van deze dieren moeten niet alleen een boete betalen, maar wat mij betreft de dieren inleveren.
AntiGSM (24-7-2018 om 11:22)
Stelletje verschrikkelijke dierenbeulen! Ook al had de airco gewerkt, je sluit toch geen 4 honden op in zo'n klein karretje?? Honden zijn sociale dieren, behandel ze dan ook zo of begin er niet aan!