Weerbericht:
Wisselend bewolkt. Morgen enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand bij Elopak in Terneuzen

Toegevoegd: 23-07-2018, 21.29 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij Elopak aan de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen heeft maandagavond een middelbrand gewoed. Er is niemand gewond geraakt.


De brand werd kort voor 18.00 uur gemeld. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland was sprake van een brand in de afzuiginstallatie van het bedrijf. In deze installatie bevonden zich papier- en kartonsnippers. Het kostte enige moeite om de brandhaard in het buizensysteem te lokaliseren maar dankzij warmtebeeldcamera's kon worden geconstateerd dat het brandje aan de buitenzijde van het bedrijf in enkele filters woedde.

Om goed bij de brand te kunnen moesten enkele containers worden verplaatst. Rond 19.30 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. De brandweer heeft het pand geventileerd en metingen gedaan. Hierna konden de medewerkers weer naar binnen. Er werden drie tankautospuiten, een haakarmvoertuig en een hoogwerker ingezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750