Weerbericht:
Stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Drenkeling Vlissingen in kritieke toestand

Toegevoegd: 23-07-2018, 21.32 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een politieagent heeft maandagavond bij het Dokje van Perry in Vlissingen iemand in kritieke toestand uit het water gehaald.


De eerste melding over de drenkeling kwam rond 19.05 uur binnen. Direct werden verschillende politie-eenheden, brandweerwagens en ambulances met spoed ter plekke gestuurd. Ook duikers werden richting Vlissingen gedirigeerd en vanuit Rotterdam steeg de traumahelikopter op.

Een agent wist de persoon uit het water bij Het Dok te halen. De drenkeling is vervolgens op de kant gereanimeerd. De helikopter landde bij de Peperdijk. Vervolgens is het slachtoffer in zorgwekkende toestand met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Hoe de persoon in het water terecht is gekomen, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (25-7-2018 om 15:51)
Zo slecht is de politie toch niet he. Nou hoor je de azijnzeikers niet.
Jamie De korte (24-7-2018 om 10:48)
Dat is het juist het was niet dokje Perry maar marinne dok. Hoop dat alles goed komt met mevrouw
Jac (23-7-2018 om 22:57)
Hoop dat het goed met de persoon in kwestie gaat. Maar de reactie laat zich wel raden... een metershoog hek rondom het dokje....... ik hoop het niet......