Weerbericht:
Lokaal een mistbank, in het oosten een bui. Overdag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto vliegt van Westerscheldetunnelweg

Toegevoegd: 23-07-2018, 21.57 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Een personenauto is maandagavond met hoge snelheid vanaf de Westerscheldetunnelweg (N62) over een sloot gevlogen en op een akker beland.


Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur toen de automobilist vanaf de Westerscheldetunnel richting Borssele reed. Net voor het tolplein ging het mis. De auto raakte in de berm en werd over een slootje gelanceerd. De auto kwam een stuk verder zwaarbeschadigd tot stilstand op een landbouwveld.

Andere weggebruikers stopten en schoten te hulp. De automobilist kon zelfstandig uit zijn voertuig komen. Hij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend. Bergingsbedrijf De Moor had er een behoorlijke klus aan om de auto te takelen. Rond 20.40 uur stond het voertuig op de bergingswagen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JV (2-8-2018 om 00:56)
Boontje komt om z'n loontje voor deze aanhangwagendief, haha!!!!
Marco (28-7-2018 om 00:14)
Gelukkig was de bestuurder zo slim om een Subaru Legacy Outback te rijden ;-) Dan blijf je zelf tenminste heel.
wim (24-7-2018 om 07:08)
hoe hoog zal die snelheid niet geweest zijn om zover over de sloot in een perceel landbouw terecht tot stilstand te komen, maar pas op met hier over een reden te geven want wie weet wat er gebeurd is met chauffeur, toch weer gelukkig. dat er weer weggebruikers te hulp aanwezig waren veel sterkte voor de chauffeur.
klaar (24-7-2018 om 06:23)
gelukkig kon het persoon zelfstandig uit de auto komen, en de tunnel is geen uren afgesloten geweest
Cookie-instellingen beheren