Tien kilometer file na botsing A58 Krabbendijke

Toegevoegd: 24-07-2018, 11.33 uur

Op het hoogtepunt stond er zo'n tien kilometer file.
Op het hoogtepunt stond er zo'n tien kilometer file.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Een aanrijding op de A58 bij Krabbendijke heeft vanochtend voor een file van tien kilometer gezorgd. Dat meldt de verkeersdienst van de ANWB.

Het ongeluk gebeurde rond 10.40 uur op de rijbaan richting Vlissingen, vlakbij afslag 32 naar Kruiningen/Krabbendijke. Omdat werd gemeld dat er sprake was van een gewonde werd ook een ambulanceteam met spoed ter plekke gestuurd. Of er ook daadwerkelijk iemand naar het ziekenhuis moest is niet bekend.

Vanwege het ongeluk moest het verkeer tijdelijk over de vluchtstrook worden geleid. De ANWB meldde rond 11.15 uur het hoogtepunt van de file: zo’n 10 kilometer en met een verwachte vertraging van meer dan een uur. Kort hierna waren de bergingswerkzaamheden echter voltooid en begon het langzaam rijdende verkeer weer wat meer vaart te krijgen. Rond 11.40 uur stond er nog altijd een forse file richting Vlissingen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (24-7-2018 om 12:53)
Ging naar Belgi├ź vanmorgen en op de ring richting Breda 4 banen vast als een huis 09.30. Kom terug om 10.45: niets meer te zien. Daar ruimen ze weg gelijk in plaats ouwehoeren van wie wat hoe