Bromfietser moest uitwijken voor fazant

Toegevoegd: 24-07-2018, 12.04 uur

De bromfietser werd gevonden door een passant. Deze belde vervolgens 112.
De bromfietser werd gevonden door een passant. Deze belde vervolgens 112.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - De bromfietser die maandagavond ernstig gewond raakte bij Zaamslag moest naar eigen zeggen uitwijken voor een dier en kwam hierdoor ten val.

Volgens de politie heeft het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit de gemeente Hulst, verklaard dat hij op de Dijkstraat moest uitwijken voor een fazant. De jongen kwam ten val en belandde in de berm. Hij werd rond 22.15 uur gevonden door een passant. Deze zag op straat een helm liggen en vond vervolgens de brommer en het slachtoffer.

De ambulancedienst kreeg assistentie van de brandweer en het traumateam uit Rotterdam. De helikopter landde op een veld vlakbij het ongeval. De gewonde is uiteindelijk per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Terneuzen. De verkeerspolitie heeft ter plekke kort onderzoek gedaan, de brommer is opgehaald door een bergingsbedrijf. De weg was enige tijd afgesloten.

Volgens de politie had de jongen geen alcohol gedronken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (25-7-2018 om 13:31)
Fazanten vliegen op tot zo'n 1,5 meter, precies op de voorruit van een gemiddelde luxe auto, voor deze brommer rijder ook niet bepaald ideaal, zie het gevolg. Ik zie deze beesten liever nooit meer.. sterkte voor de brommer rijder
Chauffeur (25-7-2018 om 07:48)
Als je op een brommer over een fazant rijdt gaat het net zo goed mis. En daarnaast is het een reactie waar je op dat moment weinig invloed op hebt. Een vrij normale reactie dus. Sterkte en beterschap!
Tom (25-7-2018 om 07:06)
Deze knaap heeft gereageerd hoe 95% zou reageren namelijk uitwijken! Helaas heeft het verkeerd uitgepakt voor hem. Andere mensen kunnen altijd vanaf de zijlijn makkelijk praten.
KeeK (24-7-2018 om 14:08)
Hij heeft helaas geen goede instructeur gehad blijkbaar, je mag moet nooit uitwijken voor kleine dieren.. Ziehier het resultaat helaas, sterkte jongen wees blij je geen andere weggebruiker heb geraakt bij deze domme actie.. Liever een dode fazant dan erger dat word je ook geleerd met rijlessen ! Sorry klink hard maar het is de wet zelfs !