Weer auto op z'n kop in Kapelle

Toegevoegd: 24-07-2018, 15.21 uur

Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de Vroonlandseweg in Kapelle is vanmiddag een automobilist met zijn voertuig op zijn kop terecht gekomen. De man raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur in de buurt van de spoorwegovergang bij de Noordstraat / Biezelingsestraat. Omdat niet zeker was of de man zelfstandig uit het voertuig kon komen werd ook de brandweer opgeroepen. De automobilis bleek echter niet bekneld te zitten.

De ambulancedienst heeft de man ter plekke eerste hulp verleend. Hierna is hij per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van zijn verwondingen is niets bekend. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto getakeld. De weg was ter plekke enige tijd afgesloten.

Gisteren belandde in Kapelle ook al een personenauto op z’n kop. Dat gebeurde bij een botsing tussen twee auto’s op de Nieuwe Kerkstraat.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (26-7-2018 om 11:49)
Eric@ Op dit kruispunt heeft rechts GEEN voorrang, vraag me niet waarom dit zo is, zal wel gemeentelijk verkeersbeleid zijn. Terneuzenaar@ Verkeerssituatie aanpassen aan de rijstijl van de weggebruiker? Schaf dan maar alle regels af, iedere weggebruiker heeft een eigen duidelijke mening over het hoe en waarom in het verkeer en die van mijn is de enige juiste!
Terneuzenaar (25-7-2018 om 13:24)
Yvonne, een poosje met een lasergun staan en cashen? Pas de verkeerssituatie aan ipv een verkeersbord met 30. Met laseren is nog niemand beter van geworden, ik snap niet dat mensen hier nog voorstander van kunnen zijn
Eric (25-7-2018 om 07:34)
Gezien niemand hier 30 km rijd en allemaal haast hebben en blijkbaar nog steeds niemand snapt dat recht voorrang heeft
wim (25-7-2018 om 06:40)
Dit kan toch niet gebeuren met een lage snelheid binnen in de bebouwde kom van Kapelle
Bé Huisjes (25-7-2018 om 00:43)
Helaas wordt er vaak veel te hard gereden in ons dorp. Overal is de maximumsnelheid 30 km per uur. Je moet inderdaad een ware kunstenaar zijn om met deze snelheid over de kop te slaan. Indien je over het spoor de Vroonlandseweg oprijdt heb je eigenlijk nog geen snelheid. Omgekeerd zou je geen snelheid meer mogen hebben, want je nadert een voorrangskruising. Conclusie: Niet opletten en onverantwoord hard rijden.
Yvonne (24-7-2018 om 19:33)
Grote bewondering hoe binnen twee dagen tijd in ons 30 km dorp twee automobilisten met hun auto over de kop kunnen gaan. Helaas gebeurde dit op plaatsen waar vele fietsers en voetgangers veilig denken te zijn. Misschien eens een poosje met een laser-gun controlleren en cashen, al was het maar voor de veiligheid!