Kruip in de cockpit van een F16 tijdens Rescue

Toegevoegd: 24-07-2018, 15.33 uur

De F16 zal niet de lucht in gaan maar bezoekers kunnen wel zelf in de cockpit kruipen.
De F16 zal niet de lucht in gaan maar bezoekers kunnen wel zelf in de cockpit kruipen.
1
© Foto: Rescue Vlissingen / Defensie
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bezoekers van Rescue Vlissingen kunnen deze editie zelf plaatsnemen in de cockpit van een echte F16 van Defensie.

Op het evenemententerrein zal een speciaal Defensieplein worden gecreëerd waarop alle defensieonderdelen vertegenwoordigd zullen zijn. Het gaat dan om de Marine, de Landmacht, de Luchtmacht en de Koninklijke Marechaussee. Met behulp van een kraan en diepladers zal ook een F16 op het terrein worden geplaatst.

Met de F16 zal niet worden gevlogen, maar bezoekers krijgen wel de mogelijkheid om het toestel van dichtbij te bewonderen. Ook kunnen ze gedurende de dag zelf plaatsnemen in de cockpit van het vliegtuig.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (24-7-2018 om 19:57)
@Kees: Inderdaad Kees, ondersteboven houden en de hogedrukspuit erop. Als je niet getraind bent in zo'n ding hou je niets binnen...
Kees (24-7-2018 om 18:13)
Het zou nog gaver zijn als je met de piloot mee mag vliegen. Wel zelf schoonmaken achteraf.