Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in combine op tarweveld Sint Kruis

Toegevoegd: 24-07-2018, 15.42 uur
Door: Roland de Jong

SINT KRUIS - In het Zeeuws-Vlaamse Sint Kruis heeft vanmiddag brand gewoed in een combine die aan het werk was op een tarweveld. Ook het veld stond in brand.


De brand woedde op een perceel aan de Kleine Boomdijk. De brand werd rond 13.50 uur gemeld en direct werd opgeschaald naar middelbrand. Er kwamen twee tankautospuiten en een waterwagen ter plekke om de brand te bestrijden.

Rond 14.15 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. Hierna moest nog wel een uur worden nageblust. Bij de brand raakte niemand gewond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (24-7-2018 om 18:17)
Dat is zeer jammer. De boeren hebben dit jaar al een mislukte oogst voor de meeste producten en daarmee een miljoenen schade aan oogst. Als dan ook zon combine van een paar miljoen afbrand die meestal ingehuurd word is dat zeer triest. En ook een deel van de mais is verloren.