Fietsers gewond bij botsing Vrouwenpolder

Toegevoegd: 24-07-2018, 19.19 uur

Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Bij een verkeersongeval in Vrouwenpoolder zijn dinsdag aan het begin van de avond twee personen gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 18.15 uur bij de kruising van de Polredijk met de Rijkebuurtweg. Ter plekke kwamen op het fietspad naast de Polredijk twee fietsers ten val. Ze raakten beiden gewond en er werden twee ambulanceteams opgeroepen om hulp te verlenen.

Omstanders schoten ook te hulp en zij zetten zelfs een tentje op zodat de gewonden in de schaduw konden liggen. De slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de twee precies ten val kwamen, is niet bekend. Volgens de politie fietsten de twee slachtoffers in een groep en raakten op een gegeven moment hun fietssturen in elkaar.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (26-7-2018 om 10:49)
STERKTE aan de gewonden... Rare reacties hier af en toe @ liesbeth
Liesbeth van den Bergh (25-7-2018 om 10:23)
Ja die groepen fietsers zijn gevaarlijk, voor zichzelf, maar ook als je ze moet inhalen.