Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Stationsbrug toch vast ondanks maatregelen

Toegevoegd: 24-07-2018, 20.14 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Ondanks voorzorgsmaatregelen is dinsdagavond in Middelburg de Stationsbrug vastgelopen door de hitte.


De brug over het Kanaal door Walcheren was in de loop van de avond dusdanig uitgezet dat deze niet meer helemaal dicht kon. De afgelopen jaren liep de brug op zomerse dagen vaker vast, maar juist vandaag had de Provincie Zeeland besloten de brug drie keer per dag preventief te koelen.

Volgens het schema van de provincie zou de brug rond 18.30 uur nog gekoeld moeten zijn, maar desondanks stond de brug toch vast. Nadat extra koelwater op de brug was gestort kon deze rond 20.00 uur weer open.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (25-7-2018 om 14:03)
Bewoner, dat gaat niet, dat water is te zout, anders werd dat wel gedaan... meer speling in de brug sleuf is ook een goed plan... een soort strip weghalen en winter´s terug plaatsen ivm met een te grote sleuf dan.
Jokko van der Sneuk (25-7-2018 om 13:58)
een licht grijs wegdek doet wonderen, gaat geen lachen worden morgen donderdag 26 juli er word afgegeven 35 GRADEN door het K.N.M.I. dat is 5 graden warmer als deze klemmende dag..
Bewoner (25-7-2018 om 09:36)
Het zal weer eens niet zo zijn. Waarom hangen ze niet gewoon een dompelpomp in het kanaal met een paar slangen op de brug. Overtollig water loopt weer terug het kanaal in en de brug kan de hele dag gekoeld worden.
Cookie-instellingen beheren