Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Zwaargewonde op strand Domburg

Toegevoegd: 24-07-2018, 22.13 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - De Amsterdamse traumahelikopter is dinsdagavond ingezet vanwege een ernstig incident op het strand tussen Westkapelle en Domburg.


Rond 19.40 uur werd gemeld dat op het strand iemand dringend medische hulp nodig had. Ter plekke was namelijk een vrouw van een paard gevallen en hierbij ernstig gewond geraakt. Twee ambulanceteams, de politie, de strandwacht en een kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM spoedden zich ter plaatse.

De amazone is met spoed per ambulance naar Middelburg gebracht. Daar landde bij de Schietbaan langs de N57 de traumahelikopter. De trauma-arts heeft zich bij het ambulanceteam gevoegd en is vervolgens met de patiënt meegereden naar het ziekenhuis in Goes. De helikopter is even later ook naar Goes gevlogen. De brandweer stond stand-by tijdens het landen en opstijgen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (25-7-2018 om 15:54)
Pppfff heftig. Hoe is het met het slachtoffer?
Popeye (25-7-2018 om 11:14)
Vreselijk sneu .. stap je lekker samen door t zand - zo vermoed ik tenminste en dan dát :-( Hopen dat ze goed hesteld; beterschap!