Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Traumaheli landt naast N256 bij Colijnsplaat

Toegevoegd: 25-07-2018, 10.50 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Naast de 1e Deltaweg (N256) bij Colijnsplaat is woensdagochtend een traumahelikopter geland.

De helikopter was naar Noord-Beveland gevlogen nadat rond 09.45 uur een medische noodsituatie werd gemeld in de Oost-Havenstraat in Colijnsplaat. Er werden met spoed twee ambulanceteams ter plaatse gestuurd en vanuit Rotterdam steeg de traumahelikopter op.

Het traumateam landde naast carpoolplaats De Tol bij de kruising met de Noordlangeweg.  De patiënt is per ambulance afgevoerd. De trauma-arts is meegereden in de ambulance.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dan Kersten (25-7-2018 om 16:27)
Gelukkig dat er een plaats was waar de trauma helikopter kon landen. Maar...… dat is niet de 1e Deltaweg maar de Deltaweg..... De 1e Deltaweg is de secundaire weg naast de Deltaweg ter hoogte van de Sluis bij Kats en eindigt bij de Emelisseweg en Vijfhoekseweg richting Colijnsplaats. Ik meld dit e.e.a. al vele jaren...mede omdat het is voorgekomen dat Politie en Ambulance op de verkeerde weg zaten.....