Gestolen Porsche teruggevonden in Terneuzen

Toegevoegd: 25-07-2018, 12.47 uur

De auto stond in een parkeervak bij een flatgebouw in Terneuzen.
De auto stond in een parkeervak bij een flatgebouw in Terneuzen.
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Politieagenten hebben vanochtend bij de Churchilllaan in Terneuzen een gestolen Belgische Porsche teruggevonden.

Volgens de politie stond de Porsche Panamera bij de laatste flat (huisnummers 1134 t/m 1186) op de parkeerplaats. De auto bleek afgelopen nacht te zijn weggenomen bij een woninginbraak in België.

De politie is op zoek naar mensen die de inzittende(n) heeft/hebben gezien of die weten hoe laat het voertuig ongeveer is geparkeerd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-7-2018 om 07:24)
Er zijn mensen die zeer veel kunnen zelfs een dure Porsche auto die geparkeerd was waar toch wel een goedbeveiliging op zit toch mee te nemen maar gelukkig weer is terug gevonden en weer bij de eigenaar terug gegeven word.
Kees (25-7-2018 om 18:48)
Zal wel weer van dat pleurisvolk zijn wat het verpast voor iedereen, afschieten is de oplossing.
AD. (25-7-2018 om 15:36)
Weer een raar bericht want ik heb niet het idee dat daar de dief ook woont maar er eerder een plaats is uitgekozen waar die auto later weer kan worden opgehaald.