Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Motorrijder botst met auto in Westkapelle

Toegevoegd: 25-07-2018, 20.37 uur
Motorrijder botst met auto in Westkapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Op de Prelaatweg in Westkapelle is vanmiddag een motorrijder gewond geraakt bij een botsing met een personenauto.


Het ongeluk gebeurde rond 16.25 uur, vermoedelijk toen de bestuurder van de auto wilde afslaan. De motorrijder is per ambulance voor verdere behandeling naar een ziekenhuis gebracht.

De motor is bij een nabij gelegen woning gestald. De automobilist kon na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
maria (26-7-2018 om 18:33)
ze wijzen dikwijls motorrijders aan als schuldige of onverstandig maar heel veel autobolilisten houden geen rekening met een motorijder en tuffen maar gewoon door..zelfs ga ik altijd iets verder aan de kant rijden zodat ze ook makkelijk voorbij kunnen...kleine moeite vind ik want er zijn niet alleen hobbymotorrijders maar ook mensen die hem voor werk en prive gebruiken..ben erg benieuwd hoe het gaat met de mottorrijder omdat ik daar net reed en erg geschrokken en gelukkig was er snel hulp
bram (26-7-2018 om 02:44)
Is het geen (om)kerende automobilist, dan is het wel een afslaande automobilist die de motoren niet ziet. En de motorrijders maar de schuld krijgen toegeschoven dat er door hun onbehoorlijk gereden wordt. Dan hebben we het nog niet eens over het (on) behoorlijk afsnijden, als de autobestuurder denkt even in te halen. of in te voegen. Gelukkig zijn er veel motorrijders die ook het autorijbewijs hebben. Die veroorzaken niet zulke vreselijke ongelukken.
Cookie-instellingen beheren