Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij botsing met tractor

Toegevoegd: 26-07-2018, 10.52 uur
Fietser gewond bij botsing met tractor
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Een fietser is woensdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een tractor. Het ongeluk vond plaats op de Parallelweg West in Hulst.


Volgens de tractorbestuurder, een 73-jarige man uit Hulst, wilde hij de fietser inhalen. De fietser zou echter opeens naar links zijn gekomen. De fietser, een 74-jarige man uit Axel, verklaarde op zijn beurt dat de tractor te veel naar rechts kwam.

De fietser is voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Antonio (26-7-2018 om 16:18)
Wat een held ben ji bumper om naar zijn baas te rijden . Denk dat die man ook een gezin heeft En leeftijd maakt niets uit over 10 jaar werkt iedereen nog met zijn 74 jaar . Jij misschien ook wel en dan nog wat die fietsers kijken echt niet achterom of opzij dus ik vind dat ji gauw je oordeel gauw klaar heb !!
Andre (26-7-2018 om 14:45)
Bumper leer eens goed lezen, de tractor bestuurder is geen 74 jaar. En we zeggen toch ook niet wat moet een 74 jarige nog op een fiets.
Bumper: (26-7-2018 om 13:24)
Wat moet je met 74 jaar nu nog op een tractor doen, en daarnaast als je passeert dan zo veel mogelijk links en niet wat hier gaande is, want hij zal er wel vlak langs hebben willen scheuren, die gasten rijden allemaal als zombies en het liefst zo hard mogelijk. Als ik deze figuren tegenkom dan zet ik mijn auto stil op de helft van de weg en dan bekijkt hij het maar. Ik heb er een op mijn Dash-cam gefilmd plank gas er langs door de berm ben met dat filmpje even naar zijn baas gereden, gevolg voor ,,meneer" op staande voet vertrekken, kijk dat is optreden.
Cookie-instellingen beheren