Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Politie grijpt naar wapenstok op Marina Beach

Toegevoegd: 26-07-2018, 13.44 uur - Update: 26-07-2018, 18.10 uur
Politie grijpt naar wapenstok op Marina Beach
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - Agenten hebben woensdagavond op vakantiepark Marina Beach in Hoek een linie gevormd met de lange wapenstok in de hand. Dit gebeurde nadat een grimmige sfeer was ontstaan.


Volgens de politie waren agenten opgeroepen nadat op de camping aan de Middenweg een 17-jarige jongen uit Terneuzen de hoofdwaterleiding zou hebben vernield. "De agenten werden op de camping geconfronteerd met een zeer recalcitrante jongen en een grimmige sfeer onder de omstanders. Zij bemoeiden zich met de aanhouding", zo verklaart de politie.

De situatie werd op een gegeven moment zo dreigend dat er naar de wapenstok gegrepen wordt om de mensen op afstand te houden. Ook hondengeleiders werden ingezet. Omdat een jongen en een meisje (beiden 17 jaar) de agenten voortdurend de meest vreselijke ziekten toewensten, werden zij eveneens aangehouden.

De campingeigenaar heeft aangifte gedaan van vernieling. Volgens de politie is inmiddels gebleken dat de verdachte eerder vernielingen heeft gepleegd en om die reden al een parkverbod had.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (27-7-2018 om 11:33)
@R, dit is hopelijk cynisch bedoeld. Als je een grote snavel hebt tegen wetsdienaars dan verdien je een standje (op zijn minst). Respecteer de handhavers en dan word je vanzelf weer respectvol behandeld, maar onder een bepaald intelligentieniveau lijkt het volgens de 'slachtoffers' altijd aan een ander te liggen. Spiegel voorhouden (en je verstand gebruiken) doet wonderen. Dan zul je zien dat het wederzijds werkt. Maar goed, verrijk ons met bevindingen :)
R (27-7-2018 om 00:38)
Zeker de lontjes van de agenten, puur machtsmisbruik, slaan graag kinderen en vrouwen met de wapenstok. Te triest hoe dit gisteren verlopen is. Agenten wouden niet eens normaal gesprek aan gaan nee direct slaan is betere optie. En als er nieuws word neergezet zou het ook handig zijn als de volledige waarheid ook word vermeld, niet enkel de zogenaamde waarheid van meneer/mevrouw de politieagent!!!
AD. (26-7-2018 om 16:32)
Vanaf dat de Braakman is overgenomen en die de zaak vol hebben gezet met caravans om eerst te verhuren aan asielzoekers en nu aan polen en roemenen en al dat ander gedoe maar zeker niet om het nog als vakantiepark voort te zetten zoals het was.. Je wilt hier echt je vakantie niet doorbrengen ook al stunten ze met enkele euro,s per week op de site en via vakantieveiling.nl
Michelle (26-7-2018 om 15:05)
Hoe warmer het weer, hoe korter de lontjes!!
Cookie-instellingen beheren