KNRM sleept visboot met motorstoring

Toegevoegd: 26-07-2018, 13.56 uur

De KNRM heeft het bootje naar Breskens gesleept.
De KNRM heeft het bootje naar Breskens gesleept.
1
© Foto: KNRM Breskens
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - De KNRM-reddingboot van Breskens is woensdagmiddag uitgevaren voor een visboot met motorstoring. De visboot is op sleeptouw genomen en veilig afgemeerd.

De twee opvarenden van het bootje kregen hun motor niet meer aan de praat. Rond 14.40 uur besloten ze daarom op hulp in te roepen via de zogeheten KNRM Helpt-app. De Kustwacht alarmeerde vervolgens de reddingbootbemanning. Het jacht was in de tussentijd voor anker gelegd in het vaarwater bij Hoofdplaat.

Ter plekke is een sleepverbinding tot stand gebracht waarna het jacht veilig op sleeptouw kon worden genomen naar de jachthaven van Breskens. Daar is het vervolgens afgemeerd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750