Vier arrestaties na forse mishandeling

Toegevoegd: 26-07-2018, 14.08 uur

In de Van der Spiegelstraat werden twee mannen opgepakt. In de Van der Spiegelstraat werden twee mannen opgepakt.
In de Van der Spiegelstraat werden twee mannen opgepakt.
1 2
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft woensdagavond vier personen aangehouden nadat in Goes een 21-jarige man uit Breda het slachtoffer was geworden van een forse mishandeling.

Volgens de politie werd het slachtoffer in het Valckeslotpark opgewacht door een 22-jarige man uit Goes en een 21-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats. “Hij kreeg tientallen schoppen en slagen tegen zijn hoofd en lichaam. Ook zou hij meerdere keren met zijn hoofd tegen de grond zijn geslagen”, zo stelt de politie.

Twee 18-jarige meisjes uit Goes keken volgens de politie op afstand toe zonder in te grijpen. Na de mishandeling liep het slachtoffer naar het politiebureau om aangifte te doen. Omdat alle betrokkenen bekenden zijn, kon hun verblijfplaats al snel worden achterhaald. De twee mannen zijn aangehouden bij de Van der Spiegelstraat.

De meisjes werden gearresteerd nadat zij zich hadden gemeld op het politiebureau. De vier zijn voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex en zitten nog vast. De aanleiding van de mishandeling lijkt in de relationele sfeer te liggen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (26-7-2018 om 15:29)
ja raar om toe te kijken hoe een brabander in elkaar wordt geslagen ,dan help je toch die Goesenaar?
Johan (26-7-2018 om 14:12)
Dan durf je wel, iemand zo toetakelen pal naast een politiebureau! Lange tijd achter de tralies aub!