Grote zoekactie na vondst auto in water Ellemeet

Toegevoegd: 27-07-2018, 09.04 uur - Update: 27-07-2018, 15.15 uur

Door: Roland de Jong

ELLEMEET - De hulpdiensten zijn vanochtend massaal uitgerukt nadat bij Ellemeet een auto in het water was aangetroffen. Er bleek niemand in of bij het voertuig te zijn.

De wagen, een rode Seat, werd omstreeks 07.50 uur ontdekt in een watergang naast een fietspad aan de Hogeweg. Verschillende brandweerploegen, de politie, de ambulancedienst en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. Duikers van de brandweer hebben in het water gezocht naar eventuele slachtoffers maar er werd niemand gevonden.

Ter plekke werden aan de slootkant wel voetafdrukken gevonden. Ook in de omgeving is daarom gezocht maar er werd niemand aangetroffen. Via het kenteken is de eigenaar achterhaald. Het gaat om iemand uit Kortgene. De politie is vanochtend bij hem thuis langsgegaan maar werd daar niet aangetroffen. De politie is daarom nog naar hem op zoek.

Bergingsbedrijf Ista heeft de auto getakeld.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (27-7-2018 om 16:42)
Verlaten van de plaats van het ongeval. Alle gemaakte kosten verhalen op 'de dader'.
EM (27-7-2018 om 14:51)
Goed werk van de hulpdiensten ,vraag mij af of de bestuurder/ster bewust is gaan lopen wat een misdrijf is...…..
Renata (27-7-2018 om 13:46)
Ach en nou komen zeker weer de medelijden reakties. Hij zal wel in shock geweest zijn, of onwel geworden zijn, zo zielig. Niet. Gewoon asociaal.
AntiGSM (27-7-2018 om 12:50)
Ik kan maar 1 reden verzinnen om op deze manier de plaats van het ongeval te verlaten: drank. Hopen dat de verzekering dit ook zo ziet en dat alle kosten op deze persoon verhaald worden.
Rien (27-7-2018 om 12:24)
Nog even geduld, als hij weer nuchter is komt hij wel opdagen.