Weerbericht:
Perioden met zon, maar ook enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Flinke file door bermbrand A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 27-07-2018, 14.31 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Een flinke bermbrand langs de A58 tussen 's-Heer Arendskerke en Heinkenszand zorgt momenteel voor flink wat oponthoud.


Vlak voor knooppunt Stelleplas brak rond 13.25 uur brand uit in de berm langs de rijbaan richting Vlissingen. Het vuur greep snel om zich heen en breidde zich uit richting een naastgelegen perceel. De brandweer rukte uit met drie tankautospuiten en een waterwagen.

Vanwege de brand zijn momenteel de vluchtstrook en de rechter rijstrook dicht. Hierdoor is een flinke file ontstaan. Volgens de verkeersdienst van de ANWB stond rond 14.30 uur tussen 's-Gravenpolder en Heinkenszand een file van zo'n zes kilometer. Al met al goed voor een extra reistijd van meer dan een half uur.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750