Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man vernielt ruit in Axel, twee gewonden

Toegevoegd: 27-07-2018, 15.10 uur
Man vernielt ruit in Axel, twee gewonden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - In de Wilhelminastraat in Axel heeft de politie donderdagavond een man aangehouden nadat deze een ruit had vernield. Bij de vernieling raakten twee personen gewond.


De politie kreeg kort na 22.00 uur een melding binnen over een vechtpartij. Ter plekke bleek er niet gevochten te zijn maar wel was in de voortuin van een woning in de straat onenigheid ontstaan tussen een 28-jarige Belgische man en de bewoners van het huis.

Toen de spanningen opliepen, gingen de bewoners naar binnen en deden zij de voordeur dicht. De Belg vernielde hierop met zijn hoofd een ruit in de voordeur. Hijzelf en één van de bewoners raakten hierdoor gewond. De bewoner was namelijk met zijn voeten in het glas gaan staan.

De ambulancedienst kwam ter plekke en die heeft de bewoner naar het ziekenhuis gebracht. De Belg werd rond 22.30 uur aangehouden als verdachte. Hij is door een arts behandeld aan zijn verwonding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren