Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie traceert te water geraakte automobilist

Toegevoegd: 27-07-2018, 15.12 uur - Update: 27-07-2018, 15.18 uur
Bergingsbedrijf Ista heeft de auto uit de watergang getakeld.
Bergingsbedrijf Ista heeft de auto uit de watergang getakeld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ELLEMEET - De politie heeft inmiddels de persoon gesproken wiens auto vanochtend in het water bij de Hogeweg in Ellemeet werd aangetroffen.

De man heeft tegenover de politie verklaard dat hij donderdagavond de macht over het stuur was verloren en vervolgens te water was geraakt. Hij had geen mogelijkheid gehad om iemand te waarschuwen en bleef ongedeerd.

Nadat de auto van de man rond tien voor acht was gevonden, werd een grote zoekactie op touw gezet. Brandweerduikers zochten nog naar eventuele slachtoffers maar zij troffen niemand aan. De politie startte vervolgens aan de hand van het kenteken een onderzoek naar de auto-eigenaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (28-7-2018 om 09:20)
ik zou hem ook peren als ik gedronken zou hebben(wat ik overigens niet doe). hoop gezeik waar je nog jaren de nasleep van hebt, rijbewijs kwijt . heb je die weer terug ,kan je vervolgens niet meer terecht bij je verzekeraar voor de eerst komende 8 (als je mazzel hebt) 5 jaar. en anders rialto voor +- 200 per maand. ik moedig het zéker niet aan, maar ik kan me er wat bij voorstellen mocht dit zo geweest zijn.
Renata (27-7-2018 om 22:23)
En wie gelooft wordt zalig. Trapt de politie hier nu echt in? Om te beginnen een boete voor aso gedrag.
Tom Helgers (27-7-2018 om 16:19)
Vreemd verhaal. Je kunt altijd de politie bellen, alleen dat doe je niet als je iets te verbergen hebt. Te veel gedronken misschien...!?
KeeK (27-7-2018 om 16:16)
Lekker slim gedaan, had natuurlijk gedronken of drugs gebruikt of telefoon bezig geweest en nu komt hij er dag later lekker makkelijk vanaf.. Niks meer te bewijzen nu .! Ik had auto in beslag genomen en rijbewijs afgepakt en alle kosten van het onderzoek op dader verhaald !!! Moedwillig plaats van delict verlaten !
willem (27-7-2018 om 15:49)
geen mogelijkheid gehad???? telefoontje naar de politie is toch een kleine moeite lijkt mij. kosten hulpdiensten verhalen en flinke bekeuring geven!!!