Reizigers uit gestrande trein Kloetinge gehaald

Toegevoegd: 27-07-2018, 16.50 uur

Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Bij de overweg Oostmolenweg in Kloetinge zijn vanmiddag reizigers uit een gestrande trein gehaald. Vermoedelijk was ook de airco uitgevallen.

De trein staat op het spoor richting Bergen op Zoom. Kort na 16.00 uur zijn ook de hulpdiensten ingeschakeld. De brandweer is met twee wagens ter plaatse en ook de politie en een officier van dienst Geneeskundig (OVD-G) zijn ter plaatse. Datzelfde geldt voor Incidentbestrijding van ProRail.

Wat er nu verder gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. Reizigers moeten tussen de stations Kapelle-Biezelinge en Goes rekening houden met vertraging. Er rijden momenteel geen treinen. De vertraging duurt volgens de NS naar verwachting nog tot 17.30 uur.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (27-7-2018 om 19:47)
Is de trein vanwege de hitte uitgevallen misschien? Het was bij mij achter 39,9 graden, gisteren 36.