Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man buiten bewustzijn in zwembad Tholen

Toegevoegd: 27-07-2018, 17.03 uur
Man buiten bewustzijn in zwembad Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - In zwembad De Spetter in Tholen is vanmiddag een 18-jarige man in problemen geraakt. Hij kon niet goed zwemmen en raakte even buiten bewustzijn.


Het incident bij het zwembad aan de Zoekweg vond rond 14.50 uur plaats. Volgens een woordvoerder van de gemeente Tholen was de man van het ondiepe naar het diepe gedeelte van het zwembad gegaan zonder dat hij kon zwemmen.

"Hij kwam hierbij in de problemen en is met behulp van een omstander en zwembadpersoneel naar het ondiepe gedeelte van het zwembad begeleid. De jongeman is zelf uit het zwembad gekomen maar eenmaal aan de kant verloor hij even zijn bewustzijn", zo vertelt de woordvoerder.

De ambulancedienst werd ingeschakeld en de man is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Hoe het nu met hem gaat, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (27-7-2018 om 22:21)
18 Jaar en niet kunnen zwemmen. Zal niet van hier geweest zijn.
Cookie-instellingen beheren