Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Fietser zwaargewond bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 27-07-2018, 17.08 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vrijdagmiddag een 18-jarige fietser uit die plaats zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk.

Volgens de politie vloog het slachtoffer rond 15.10 uur door onbekende oorzaak over de kop. Dat gebeurde bij de kruising van de Blauwedijk met Het Groene Woud, vlakbij het rechtbankgebouw. Hij werd met spoed per ambulance richting de snelweg bij Arnemuiden gebracht. Daar landde bij de Langeweg de Rotterdamse traumahelikopter.

Het personeel van de traumahelikopter heeft zich bij het ambulanceteam gevoegd en de man is vervolgens per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Volgens de politie is de jongeman in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gertjan (28-7-2018 om 11:50)
Hoi ik ben zijn broer en alles gaat goed en mag binnekort uit het ziekenhuis
Popeye (27-7-2018 om 22:09)
Blokkerende velgrem voor? Dat herken ik namelijk .. dan word je gelanceerd - is slechts speculatie en hoop dat t goed komt met de ongelukkige!