Twee badgasten onwel op strand Renesse

Toegevoegd: 27-07-2018, 18.47 uur

Twee badgasten onwel op strand Renesse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RENESSE - Op het strand tussen Renesse en Scharendijke zijn vanmiddag kort na elkaar twee personen onwel geworden. De twee hoefden niet naar het ziekenhuis.

De eerste melding kwam rond 15.30 uur binnen vanaf het strand bij duinovergang De Wijde Wereld nabij Scharendijke. Het slachtoffer was bevangen door de hitte. De brandweerjeep werd opgeroepen om de ambulancedienst naar het slachtoffer te brengen. Het ambulancepersoneel heeft de man onderzocht en hierna is hij afgezet bij familieleden.

Toen de brandweerlieden op de terugweg waren, kwam een nieuwe melding binnen. Dit keer was bij duinovergang Kijkduin in Renesse iemand niet goed geworden op het strand. Het slachtoffer heeft enige tijd in de verkoeling van een airco gezeten en na het nuttigen van wat verkoelends mocht ook dit slachtoffer zelfstandig naar huis.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (27-7-2018 om 22:16)
35 Graden en maar gaan liggen bakken. Waar is het verstand?
moto (27-7-2018 om 20:03)
het is wat met dit weer!!snap dat mensen naar zee willen en strand maar doe dit dan verantwoord maar nee!!!ze moeten zo nodig bruin worden en de ganse dag liggen bakken terwijl er zo gewaarschuwd word sommige mensen die hartpatient vragen hier toch om???en dan die vrouwen die het nodig vinden om met dit weer de ganse dag met kleine kindjes en babytjes op strand moeten zitten en zelfs de kids in het strandhokje leggen om te slapen!!! eigenlijk moet zulk soort mensen flink op hun nummer gezet worden of eventueel een boete ...of door iemand zelf in een strandhokje neergezet worden en kijken wat ze er van vinden ..maar hulde voor de strandwachten...hulpverlening..politie