Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw met auto over de kop A58 Middelburg

Toegevoegd: 28-07-2018, 12.08 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een vrouw is zaterdagochtend met haar personenauto van de A58 gereden en over de kop geslagen. Dat gebeurde bij Middelburg.


Rond 10.40 uur werd gemeld dat een auto van de snelweg was geschoten tussen Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland. Omdat de auto mogelijk te water was geraakt, werden ook duikers van de brandweer opgeroepen. Ter plaatse bleek de situatie mee te vallen. De auto lag weliswaar op zijn kop, maar niet in het water. Het slachtoffer kon bovendien zelf uit het wrak klimmen.

De duikers zijn niet meer ingezet, andere brandweerlieden hebben nog wel assistentie verleend. Ook de eveneens opgeroepen traumahelikopter is niet meer doorgekomen. Het slachtoffer, dat vanuit de richting van Vlissingen kwam en richting Arnemuiden reed, is per ambulance afgevoerd. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (29-7-2018 om 13:52)
@Mezelf. Jij hebt kennelijk geen rijbewijs, bent gewoon niet slim of bent aan het trollen ;) die adviessnelheid 60km/u geld voor de bocht van de afrit..... niet op de snelweg. En het is verstandig om je er enigzins aan te houden, zeker met gladheid. (Als het niet glad is kun je zelfs antieke dweilem er wel met ongeveer 80km/u doorsturen. Zodra het glad is is die 60km/u wel de limiet;) )
Mezelf. (29-7-2018 om 05:36)
Haha, advies snelheid van 60 km per uur op de snelweg.
Ik (28-7-2018 om 17:09)
Daarom... snelheid aanpassen wanneer het geregend heeft na langdurige zonneschijn ivm gladheid door rubberresten van enkele weken. Als er al niet de adviessnelheid van 60 km/u is aangehouden...