Gewonde fietser Middelburg alweer naar huis

Toegevoegd: 28-07-2018, 12.34 uur

De fietser werd gisteren per helikopter naar een ziekenhuis gebracht.
De fietser werd gisteren per helikopter naar een ziekenhuis gebracht.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het letsel van de fietser die vrijdag per traumahelikopter werd afgevoerd na een ongeluk in Middelburg blijkt minder ernstig dan gedacht. Dat meldt de politie.

De 18-jarige Middelburger vloog rond 15.10 uur door onbekende oorzaak met zijn tweewieler over de kop bij de kruising van de Blauwedijk met Het Groene Woud. Hij werd door de ambulancedienst naar een helikopter in Arnemuiden gebracht en vervolgens vanaf daar verder vervoerd.

Volgens de politie is inmiddels besloten dat de jongeman vandaag het ziekenhuis alweer mag verlaten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan - Joost (2-8-2018 om 20:30)
Hey Nathan, super om dit te lezen! ik ben blij dat je weer thuis bent. Jou helpen was geen moeite hoor en het was erg fijn dat er meerdere behulpzame mensen stopten.
Nathan (31-7-2018 om 19:00)
Bedankt dat mensen mij geholpen hebben het gaat o dit moment goed met me ben vandaag uit het ziekehuis gekomen ik zou de mensen die mij hebben geholpen persoonlijk nog willen bedanken Gr de ongelukkige
Michelle Blansjaar-Bostelaar (28-7-2018 om 21:30)
Oh wat fijn om te lezeb! Ik zag de jongen liggen toen ik naar mijn werk ging. Vroeg mij al af hoe het met hem ging. Hopen dat hij snel bekomen is van de schrik.
Popeye (28-7-2018 om 14:31)
Hoera! Dat is boffen, gefeliciteerd :-D