Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij botsing Krabbendijke

Toegevoegd: 28-07-2018, 15.11 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Bij een aanrijding op de Oude Rijksweg (N289) bij Krabbendijke zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 14.10 uur. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling alarmeerde de brandweer ook een tankautospuit uit Krabbendijke en een hulpverleningsvoertuig uit Kruiningen. Geen van de betrokkenen bleek echter vast te zitten in de voertuigen.

Er kwamen twee ambulances ter plekke en volgens de politie raakten twee personen gewond. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend. De beide voertuigen liepen flinke schade op en zij zullen beide getakeld moeten worden. Over de toedracht van de botsing is nog niets bekend. De Oude Rijksweg is momenteel ter plekke afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750