Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Zeeuw (19) geeft agent kopstoot in Breda

Toegevoegd: 29-07-2018, 09.46 uur
Zeeuw (19) geeft agent kopstoot in Breda
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BREDA - Een 19-jarige man uit de gemeente Tholen is vannacht aangehouden nadat hij in de Visserstraat in Breda een agent een kopstoot in het gezicht had gegeven. Kort hiervoor mishandelde hij al een portier.


Volgens de politie had de man zich rond 02.15 uur misdragen in een bar. Hij werd hierop door de portier buiten gezet. "Hij gedroeg zich vervolgens direct vervelend in de richting van het uitgaanspubliek. Toen de portier dit probeerde te voorkomen, gaf de man hem een vuistslag in het gezicht. Hierop heeft de portier de man op de grond gehouden en de politie gealarmeerd", zo verklaart de politie.

Meerdere agenten gingen ter plekke en één van hen ging met de man in gesprek. "De man werd op zijn zij gedraaid en zag kans om uit het niets een gerichte kopstoot in het gezicht van de agent te geven. De verdachte werd direct aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij heeft zich tot aan zijn insluiting hevig verzet", aldus de politie.

Zowel de portier als de agent deden aangifte tegen de man. Beiden hadden geen directe medische hulp nodig voor hun verwondingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop Kopstoot. (29-7-2018 om 16:57)
Een Kopstoot en geen medische verzorging?
B.R. (29-7-2018 om 11:05)
En dat noemen ze een man? Met 19 ben je nog maar een snotneus en deze snotneus moet dringend terug opgevoed worden.
Jan (29-7-2018 om 10:28)
Zet deze gast maar in één vierkante meter met een echte straatvechter kijken wie er dan piept,of breng hem maar bij mijn langs dan knijp ik de laatste stront uit hem.,snotaap dat hij is heeft ook niets van zijn ouders meegekregen van normen en waarden
Cookie-instellingen beheren