Spoorloper bekeurd Vlissingen-Middelburg

Toegevoegd: 29-07-2018, 09.51 uur

Spoorloper bekeurd Vlissingen-Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het traject Vlissingen-Middelburg heeft de politie zaterdagavond iemand bekeurd die langs het spoor liep.

Volgens de treinverkeersleiding van ProRail was de man bramen aan het plukken uit struiken die langs het spoor stonden. Hij had zijn fiets daarbij binnen het zogeheten profiel van vrije ruimte (PVR) gezet, de ruimte die een trein nodig heeft om ongehinderd te kunnen rijden en zonder objecten in de omgeving te raken.

De bramenplukker reageerde volgens ProRail ook niet op het getoeter van passerende treinen. De man kreeg een boete van 140 euro plus 9 euro administratiekosten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (29-7-2018 om 17:58)
tip van Jokko op de markt hebben ze ook bramen, en voor 149 euro zijn dat heel wat bakjes
Bramenplukker. (29-7-2018 om 16:49)
Dat zal hem leren.
zeeuw (29-7-2018 om 10:49)
dure bramen