Man opgepakt na bedreiging met wapen

Toegevoegd: 29-07-2018, 10.02 uur - Update: 29-07-2018, 17.53 uur

Het aangetroffen wapen.
Het aangetroffen wapen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HOEK - Op vakantiepark Marina Beach heeft de politie vannacht een 63-jarige man aangehouden wegens bedreiging met een vuurwapen.

Vannacht kreeg de politie de melding dat op het vakantiepark bij De Braakman iemand bedreigd zou worden met een vuurwapen. Er gingen meerdere politie-eenheden ter plekke en in de Gruttolaan kon rond 01.25 uur een 63-jarige man aangehouden worden. Het gaat om een bewoner van het park.

Agenten doorzochten de woning van de man. Zij vonden daarbij een alarmpistool met enkele knalpatronen en drie hennepplanten. De politie nam twee aangiftes van bedreiging op. De verdachte zou eerst een tijdelijke bewoner uit Zeeland hebben bedreigd en daarna hetzelfde hebben gedaan bij een werknemer van het vakantiepark.

De verdachte zit vast voor onderzoek, de aangetroffen goederen zijn in beslag genomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (2-8-2018 om 23:06)
Het is al een tokkie camping, en dit bewijst het steeds meer.
H. Plant. (29-7-2018 om 17:02)
Zonde van het dood maken van de drie planten. Hebben die geen rechten?
Jac (29-7-2018 om 12:06)
Weer Marina Beach?...... er kan altijd wel wel ergens een keer iets gebeuren. Maar heb zo het idee dat de politie hier beter een kantoor kan openen.....
k (29-7-2018 om 11:35)
jahoor bumper iemand die een paar tikken uitdeelt aan iemand met een vuurwapen wil ik niet op de camping omdat je dan een gevaar bent voor de rest vd gasten maarja lomperikken hebben ook vakantie
Bumper: (29-7-2018 om 10:40)
Gelijk van de camping aftrappen zulke ASO,s ,hij had van mij al een paar tikken gehad voordat de politie er was, die mogen jammer genoeg toch niks. En of hij nu eigenaar is of huurt , weg met hem, zoiets wil je toch niet als buurman hebben. Bumper: