Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Reeks inbraken voertuigen aan de kust

Toegevoegd: 29-07-2018, 10.43 uur
Reeks inbraken voertuigen aan de kust
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In verschillende kustplaatsen hebben zaterdagmiddag inbraken plaatsgevonden in geparkeerde voertuigen. In vijf gevallen was sprake van een camper.


De politie telde tot nu toe zeker acht inbraken en één poging daartoe. In enkele gevallen ging het om een voertuig met buitenlands kenteken. Een paar keer sloeg men een ruit in en in één geval werd ook het zeil van een aanhangwagen opengesneden.

De poging inbraak vond plaats in Scharendijke. Hier werden de inbrekers vermoedelijk gestoord door een voorbijganger. Het slot van de camper was opengebroken, maar men was niet binnen geweest.

Volgens de politie werd bij campers in Burgh-Haamstede, Domburg en Zoutelande het slot geforceerd met een schroevendraaier. De buit bedroeg vooral kleding, laptops en persoonlijke papieren, zoals een vaarbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (30-7-2018 om 08:59)
Tja politie zie je niet, dacht u nu werkelijk dat die toeristen hier allemaal toeristen zijn. Ik zou zeggen Zeeland schaam je kapot, het is hier een groot pretpark, nog even en Zeeland krijgt het predicaat onleefbaar, zeker in het seizoen. Nog even en de mensen Emigreren, ....
Renata (29-7-2018 om 22:54)
Wordt steeds erger. Gemeente wordt eens wakker. Popeye, ook meteen politie gebeld en kenteken genoteerd?
Popeye (29-7-2018 om 16:26)
Vrijdag: zwart busje, 3 lui voorin, blonde dame rechts, minimosselman in t midden, filmen alle 3, incl bestuurder, álles waar ze langs rijden, niks mis mee maar op privé-terrein ongewenst en dan ook nogal in t oog lopend .. brutaal als de beul.
Cookie-instellingen beheren